V by Blacknote

 • Reggae

  Deze door hitte gerijpte menthol blend heeft een basis van op de Franse vlaktes geteelde Virginia tabak. Deze melange wordt vervolgens versterkt met een laag van natuurlijk gewonnen mint. Dit zorgt voor een authentieke menthol tabak.

  €--,--

 • Rock

  Een Italiaanse Kentucky tabakmix vormt de kern van deze robuuste melange. Dezelfde variëteit geniet veel waardering onder sigarenkenners met een voorliefde voor Toscane.

  €--,--

 • Jazz

  Deze Amerikaanse tabaksmix krijgt zijn speciale smaak uit het fermenteren en rijpen van de tabak in eiken vaten, dit geeft een houtachtige toon aan de smaak. Ook bevat deze tabaksmix een vleugje natuurlijke zoetheid wat zorgt voor een afgeronde smaak.

  €--,--

 • House

  Aangenaam en zachte oriëntal blend. Deze taakmix is gemaakt van de typische kleine Oriëntaalse tabaksbladeren. Deze worden gekweekt in de Zuid-Mediterrane bodems. De smaak van deze tabaksmix is complex, pittig en aromatisch zoet.

  €--,--

 • Pop

  Deze fruitige Engelse tabaksmix is een volledige aromatische ervaring die doet denken aan pijptabak. De rijke en ontspannen melange is aangenaam levendig.

  €--,--

Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »